Wij verzorgen Uw,
met liefde bereide
diner
voor bij u thuis
bestel uw diner bij
Restaurant de Bottermarck
Makkelijk en eenvoudig
met beschrijving en opwarm instructies
Geen uren in de keuken
Bestel via
app, mail of telefonisch
ophalen op :
Feestelijk Thuis menu 2023
Thuis genieten met heerlijke gerechten van onze keuken van de Bottermarck,
waarbij u zelf uw aantal gangen en/of gerechten kunt samenstellen
en alleen hoeft te verwarmen of gelijk kan opdienen
Voorgerechten:
1] Roulleau van vers gerookte zalm, uitloopei, wakame en kaviaardressing [ 9,50 p.p.]
2] Vegetarische salade met terinne van rode biet ,minigroenten en herfstgarnituur [ 9,50 p.p.]
3] Warm gerookte zalm van Urk met cocktailsaus en frisse salade [ 9,50 p.p.]
4] Reuze garnalen gemarineerd met knoflook en frisse salade[ 9,50 p.p.]
5] Carpaccio van rund, rode biet, truffelmayonaise met Parmezaanse kaas [ 9,50 p.p.]
6] Eendenpate met eendenlever,chutney en Madelaine [ 12,50 p.p.]
7] Wild paté met vijgen [ 9,50 p.p.]
Soepen:
10] Mosterdsoep a la de bottermarck [ 7.50 p.p.]
11] Wildbouillon met bospaddenstoelen [ 7.50 p.p.]
12] Pompoen soep [ 7.50 p.p.]
Tussengerechten:
13] Coquille met kreeftensaus [ 15,00 p.p.]
14] Tijgergarnalen met knoflook en kerriesaus [ 10,00 p.p.]
15] Halve kreeft met garnituur gegratineerd [ € 19,50 p.p.]
16] risotto met truffel en paddenstoelen [ € 15,00]
Hoofdgerechten:
17] Ravioli ( 2 stuks) gevuld met bospaddenstoelen, groenten met paddenstoelen [ € 15,00 ]
18] Gegrilde zalm met Hollandaise saus [ 17,50 p.p. ]
19] Kabeljauw met champagnesaus [ 17,50 p.p. ]
21] Gevulde parelhoen met kruidenroomsaus [ 17,50 p.p.]
22] Kalfswang( zacht gestoofd) met rode bietensaus [ 19.50 p.p.]
23] Gebakken ossenhaas met portsaus [ 24.50 p.p. ]
24] Hertenrugfilet met rode kool, knolselderij en wildsaus [24,50 p.p. ]
Bijgerechten
25] gestoofde peertjes 2 stuks { 5,00}
26] Gegratinneerde aardappels met room en kruiden [ 5.00]
27] Aardappelen met knoflook, thijm en kruidenolie (portie) [ 5,00}
28] Wintergroenten mis [ 5,00]
Kaas:
30] kazen assortiment met druiven en briochebrood [ 15,00 p.p.]
Dessert:
35] cheesecake met vruchtensaus en karamel [ 7,50 p.p.]
36] Tiramisu met koffie caramel [ 7,50 p.p.]
37] warm taartje van pure chocolade met vanilleroomijs [ 7,50 p.p.]
38] pompoen met mango en passiefruit [ 9,50 p.p. ]
39} Kerstappel gevuld met appelbavaroise { 9,50 p.p.}
40} Eetbaar bloempotje met chocolademousse en kruim van Oreo { 9,50}