Kerst 2024
het smaakvolle thuis diner

Wij wensen u een smaakvolle kerst toe

 Kerst 2024

vier uw kerstdiner met de lekkerste gerechten van Kampen

uit de keuken van

Restaurant de Bottermarck

Bestel uw Kerstdiner voor 21 december

en deze kunt u afhalen tussen 15.00 en 17.00 uur op:

dinsdag 24 december

woensdag 25 december

donderdag 26 december.

 

Vrijdag 27 en Zaterdag 28 december serveren wij,
een 5 tot 9 gangen menu,
met eventueel aangevuld met een champagne aperitief,
wijn arrangement, onbeperkt waters
en koffie met bonbons en friandises

 

 Feestelijk Thuis menu 2024

Thuis genieten met heerlijke gerechten van onze keuken van de Bottermarck,
 waarbij u zelf uw aantal gangen en/of gerechten kunt samenstellen
en alleen hoeft te verwarmen of gelijk kan opdienen

 

Voorgerechten:

1]  Roulleau van vers gerookte zalm, uitloopei, wakame en kaviaardressing [ 9,95 p.p.]

2] Vegetarische salade met terrine van rode biet ,minigroenten en herfstgarnituur  [ 9,95 p.p.]

3] Warm gerookte zalm van Urk met cocktailsaus en frisse salade [ 9,95 p.p.]

4] Reuze garnalen gemarineerd met knoflook en frisse salade[ 9,95 p.p.] 

5]  Carpaccio van rund, rode biet, truffelmayonaise met Parmezaanse kaas [ 9,95 p.p.]

6]  Eendenpate met eendenlever,chutney en Madelaine  [ 12,50 p.p.]

 7]  Wild paté met vijgen [ 9,50 p.p.]

.

Soepen:

10]  Mosterdsoep a la de bottermarck  [ 7.50 p.p.]

11] Wildbouillon met bospaddenstoelen  [ 7.50 p.p.]

12] Pompoen soep   [ 7.50 p.p.]

.

Tussengerechten:

13]  Coquille met kreeftensaus [ 15,00 p.p.]

14]  Tijgergarnalen met knoflook en kerriesaus [ 10,00  p.p.]

15] Halve kreeft met garnituur gegratineerd [ € 19,50 p.p.]

16] risotto met truffel en paddenstoelen [ € 15,00]

.

Hoofdgerechten:

17] Ravioli ( 2 stuks) gevuld met bospaddenstoelen, groenten met paddenstoelen [ € 15,00 ]

18] Gegrilde zalm met Hollandaise saus [ 19,50 p.p. ]

19] Kabeljauw  met champagnesaus [ 19,50 p.p. ]

21] Gevulde parelhoen met kruidenroomsaus [ 21,50 p.p.]

22] Kalfswang( zacht gestoofd) met rode bietensaus [ 19.50 p.p.]

23] Gebakken ossenhaas met portsaus [ 26.50 p.p. ]

24] Hertenrugfilet met rode kool, knolselderij en wildsaus [24,50 p.p. ]

.

Bijgerechten

25] gestoofde peertjes 2 stuks { 5,00}

26] Gegratinneerde aardappels met room en kruiden [ 5.00]

27] Aardappelen met knoflook, thijm en kruidenolie (portie) [ 5,00}

28] Wintergroenten mix [ 5,00]

.

Kaas:

30] kazen assortiment met druiven en briochebrood [ 15,00 p.p.]

.

Dessert:

35] cheesecake met vruchtensaus en karamel  [ 7,50 p.p.]

36] Tiramisu met koffie caramel [ 7,50 p.p.]

37] warm taartje van pure chocolade met vanilleroomijs [ 7,50 p.p.]

38] 

39} Kerstappel gevuld met appelbavaroise { 9,50 p.p.}

40} Eetbaar bloempotje met chocolademousse en kruim van Oreo { 9,50}

alle prijzen zijn exclusief plastic tax en verpakkingen .

 

 

 

 
[/ezcol_1half_end]