a la Carte
.
Brood € 7,95
Oerbrood
met roomboter, aioli, dippers en kruidenboter
.
Voorgerechten:
.
Wintertuin V € 19,50
Regionale, gemarineerde en ingelegde groenten met kruiden en bloesem
.
Carpaccio van rund € 19,50
Vers gesneden carpaccio van dry-aged , ingelegd met rode biet
en mosterdsla, truffel, Parmezaan en aceto
.
A la minute, aan tafel gerookte proeverij van Zalm € 19,50
aan tafel gerookte zalm, zalmhaas, roulleau van zalm met crabvlees, wakamé, kaviaar en wasabi en krokante zeewier
.
Tonijn € 19,50
Verse rode Tonijn gemarineerd met sesam, olie, wasabi-soja en cress
.
Wildpate met ganzenlever en paling € 19,50
pate van hert, eend, ganzelever, paling en madeleine
.
Degustation € 35,00
“3D” Proeverij van diverse voorgerechten met o.a.
zalm, paling, coquille, reuzegarnaal,
.
.
Soepen:
Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd
.
Zwolse Mosterd V € 12,50
Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche
.
Herfst Bouillon € 12,50
Kalfs- en wildbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden
.
Pompoensoep € 12,50
Crème van geroosterde flespompoen
.
.
Warme tussengerechten:
.
RisottoV € 19,50
Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel
.
Coquilles in de schelp geserveerd € 22,50
Coquilles, knoflookgarnaal, bloemkool, knol en curry
Ganzenlever € 25,00
Gebakken ganzenlever, terinne van eendenlever, appelgelei , paling,
geconfijt eendenboutje met Brioche en reduktie van biet en appelstroop
.
Biefstuk van de Runderhaas (100 gram) en ravioli € 25,00
Gebakken biefstuk, langzaam gegaard met bospaddenstoelenravioli
.
Kalfszwezerik € 29,50
Kalfszwezerik, krokant gebakken met knolselderij en anijsjus
..
Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden
.
.
Hoofdgerechten:
.
Vegetarische Creatie V € 27,50
Creatie van de Chef met verse ingrediënten uit de regio
.
Rode mulfilet € 29,50
2 filets van rode mul, komkommer, vadouvan en botersaus.
.
Kabeljauwrugfilet € 29,95
Rugfilet van kabeljauw afgelakt met sesam, komkommer en zeekraal
.
Zeetong € 35,00
2 zeetongfilets met truffelboter, kreeftensaus en gerookte paling
.
Kalfs sucade € 32,50
48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus
.
Biefstuk Dry-Aged € 35,00
Gemarmerde biefstuk met polderaardappel, paddenstoelen en jus
.
Surf en Turf, € 39,50
Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli
.
Tournedos Rossini € 45,00
Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel
.
Hertenrugfilet € 45,00
gebraden rugfilet van hert met wildgarnituur
.
.
Kaas:
.
Kazen uit alle windrichtingen 7 stuks € 19,50
met Rinze appelstroop, druiven en geroosterd brood
.
.
Desserts:
Winters fruit € 12,50
vers seizoens fruit uit de regio met sorbets en roomijs
.
Hemel op Aarde € 12,50
Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem
.
Granny Smith € 12,50
Bavarois van appel met een klokhuis van gekonfijte appel,
groene chocolade en citroensorbet
.
Pompoen € 12,50
Zoet dessert van mango, passiefruit en een crunch met chocolade in een pompoendecor
.