Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221006_183127.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221001_183547.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220628_195502.jpg

 a la Carte

.

Brood € 7,95

Oerbrood

met roomboter, aioli, dippers en kruidenboter

.

Voorgerechten:

.

Wintertuin V € 19,50

Regionale, gemarineerde en ingelegde groenten met kruiden en bloesem

.

Carpaccio van rund € 19,50

Vers gesneden carpaccio van dry-aged , ingelegd met rode biet

en mosterdsla, truffel, Parmezaan en aceto

.

A la minute, aan tafel gerookte proeverij van Zalm € 19,50

aan tafel gerookte zalm, zalmhaas, roulleau van zalm met crabvlees, wakamé, kaviaar en wasabi en krokante zeewier

.

Tonijn € 19,50

Verse rode Tonijn gemarineerd met sesam, olie, wasabi-soja en cress

.

Wildpate met ganzenlever en paling € 19,50

pate van hert, eend, ganzelever, paling en madeleine

.

Degustation € 35,00

3D” Proeverij van diverse voorgerechten met o.a.

zalm, paling, coquille, reuzegarnaal,

.

.

Soepen:

Alle soepen worden aan tafel uitgeserveerd

.

Zwolse Mosterd V € 12,50
Lichte crème van grove mosterd met vleugje honing en crème fraiche

.

Herfst Bouillon € 12,50

Kalfs- en wildbouillon met gerookte morilles, bundelzwam en kruiden

.

Pompoensoep € 12,50

Crème van geroosterde flespompoen

.

.

Warme tussengerechten:

.

RisottoV € 19,50

Risotto met bospaddenstoelen en verse truffel

.

Coquilles in de schelp geserveerd € 22,50

Coquilles, knoflookgarnaal, bloemkool, knol en curry

Ganzenlever € 25,00

Gebakken ganzenlever, terinne van eendenlever, appelgelei , paling,

geconfijt eendenboutje met Brioche en reduktie van biet en appelstroop

.

Biefstuk van de Runderhaas (100 gram) en ravioli € 25,00

Gebakken biefstuk, langzaam gegaard met bospaddenstoelenravioli

.

Kalfszwezerik € 29,50

Kalfszwezerik, krokant gebakken met knolselderij en anijsjus

..

Alle gerechten kunnen ook als tussengerecht of hoofdgerecht geserveerd worden

.

.

Hoofdgerechten:

.

Vegetarische Creatie V € 27,50

Creatie van de Chef met verse ingrediënten uit de regio

.

Rode mulfilet € 29,50

2 filets van rode mul, komkommer, vadouvan en botersaus.

.

Kabeljauwrugfilet € 29,95

Rugfilet van kabeljauw afgelakt met sesam, komkommer en zeekraal

.

Zeetong € 35,00

2 zeetongfilets met truffelboter, kreeftensaus en gerookte paling

.

Kalfs sucade € 32,50

48 uur gestoofde sucade van vrije uitloopkalf met eigen jus

.

Biefstuk Dry-Aged € 35,00

Gemarmerde biefstuk met polderaardappel, paddenstoelen en jus

.

Surf en Turf, € 39,50

Gebraden biefstuk met knoflookgarnalen en dikke frieten en aioli

.

Tournedos Rossini € 45,00

Biefstuk met gebakken ganzenlever en geschaafde truffel

.

Hertenrugfilet € 45,00

gebraden rugfilet van hert met wildgarnituur

.

.

Kaas:

.

Kazen uit alle windrichtingen 7 stuks € 19,50

met Rinze appelstroop, druiven en geroosterd brood

.

.

Desserts:

Winters fruit € 12,50

vers seizoens fruit uit de regio met sorbets en roomijs

.

Hemel op Aarde € 12,50

Chocolade, karamel met zeezout, fruit, Oreo en bloesem

.

Granny Smith € 12,50

Bavarois van appel met een klokhuis van gekonfijte appel,

groene chocolade en citroensorbet

.

Pompoen € 12,50

Zoet dessert van mango, passiefruit en een crunch met chocolade in een pompoendecor

                               .