Smaakvolle feestdagen

 Kerst 2024

vier uw kerstdiner met de lekkerste gerechten van Kampen

uit de keuken van

Restaurant de Bottermarck

Bestel uw Kerstdiner voor 21 december

en deze kunt u afhalen tussen 15.00 en 17.00 uur op:

dinsdag 24 december

woensdag 25 december

donderdag 26 december

Vrijdag 27 en zaterdag 28 december serveren wij een5 tot 7 gangen keuze menu,
met eventueel aangevuld met champagne aperitief, wijnarangement ,
onbeperkt waters en koffieservies. 

 Feestelijk Thuis menu 2023

Thuis genieten met heerlijke gerechten van onze keuken van de Bottermarck,
 waarbij u zelf uw aantal gangen en/of gerechten kunt samenstellen
en alleen hoeft te verwarmen of gelijk kan opdienen

 

Voorgerechten:

1]  Roulleau van vers gerookte zalm, uitloopei, wakame en kaviaardressing [ 9,50 p.p.]

2] Vegetarische salade met terrine van rode biet ,minigroenten en herfstgarnituur  [ 9,50 p.p.]

3] Warm gerookte zalm van Urk met cocktailsaus en frisse salade [ 9,50 p.p.]

4] Reuze garnalen gemarineerd met knoflook en frisse salade[ 9,50 p.p.] 

5]  Carpaccio van rund, rode biet, truffelmayonaise met Parmezaanse kaas [ 9,50 p.p.]

6]  Eendenpate met eendenlever,chutney en Madelaine  [ 12,50 p.p.]

 7]  Wild paté met vijgen [ 9,50 p.p.]

.

Soepen:

10]  Mosterdsoep a la de bottermarck  [ 7.50 p.p.]

11] Wildbouillon met bospaddenstoelen  [ 7.50 p.p.]

12] Pompoen soep   [ 7.50 p.p.]

.

Tussengerechten:

13]  Coquille met kreeftensaus [ 15,00 p.p.]

14]  Tijgergarnalen met knoflook en kerriesaus [ 10,00  p.p.]

15] Halve kreeft met garnituur gegratineerd [ € 19,50 p.p.]

16] risotto met truffel en paddenstoelen [ € 15,00]

.

Hoofdgerechten:

17] Ravioli ( 2 stuks) gevuld met bospaddenstoelen, groenten met paddenstoelen [ € 15,00 ]

18] Gegrilde zalm met Hollandaise saus [ 17,50 p.p. ]

19] Kabeljauw  met champagnesaus [ 17,50 p.p. ]

21] Gevulde parelhoen met kruidenroomsaus [ 17,50 p.p.]

22] Kalfswang( zacht gestoofd) met rode bietensaus [ 19.50 p.p.]

23] Gebakken ossenhaas met portsaus [ 24.50 p.p. ]

24] Hertenrugfilet met rode kool, knolselderij en wildsaus [24,50 p.p. ]

.

Bijgerechten

25] gestoofde peertjes 2 stuks { 5,00}

26] Gegratinneerde aardappels met room en kruiden [ 5.00]

27] Aardappelen met knoflook, thijm en kruidenolie (portie) [ 5,00}

28] Wintergroenten mis [ 5,00]

.

Kaas:

30] kazen assortiment met druiven en briochebrood [ 15,00 p.p.]

.

Dessert:

35] cheesecake met vruchtensaus en karamel  [ 7,50 p.p.]

36] Tiramisu met koffie caramel [ 7,50 p.p.]

37] warm taartje van pure chocolade met vanilleroomijs [ 7,50 p.p.]

38]  eetbare pompoen met mango en passiefruit ( 9,50)

39} Kerstappel gevuld met appelbavaroise { 9,50 p.p.}

40} Eetbaar bloempotje met chocolademousse en kruim van Oreo { 9,50}

alle prijzen zijn exclusief plastic tax en verpakkingen .